Vårkänslor!

Åh sådant underbart vårväder det är ute. Man blir så pigg och glad och träningen går alldeles utmärkt.

Igår var det dags för det nya intervallpasset och detta inleddes med 15 minuters lugn löpning som uppvärmining. Efter det skulle en boxningsmatch med 3st roder á 2 minuter simuleras och jag löpte dessa intervaller i en uppförsbacke för att få lite mjöksyra och för att det skulle bli riktigt jobbigt. Benen var redan trötta efter onsdagens boxningsträning så det gick inte så fort som jag hade föreställt mig. Efter de tre intervallerna var det en vila på 4 minuter där jag gick och småjoggade lite för att förbereda mig på en till "boxningsmatch". Totalt blev det 3 stycken simulerade matcher och jag joggade sedan långsamt hem med svetten rinnandes i den 15 gradiga värmen.

Idag är det 60 minuters löpning som ska utföras. Sitter just nu och laddar med lite skoluppgifter innan jag ska bege mig ut i vårsolen för lite lugn meditativ löpning där jag ska leta fram ett riktigt bra avsnitt av P3 dokumentär att lyssna på. 

Imorgon är det boxningsträning igen och jag hoppas att mitt revben hinner återhämta sig. Jag fick några slag efter varandra på samma ställe under onsdagens träning och efter de slagen kändes det som att jag fick en spricka i ett revben. Det har blivit bättre och bättre under torsdagen och idag, men det gör fortfarande ont så jag får väl försöka blocka riktigt bra imorgon eller helt enkelt få dispens för att min motståndare inte får göra några slag mot magen och revbenen. 

Ikväll blir det fredagsmys med finaste Nadja, känner att även om jag har mycket i skolan och mycket med boxningen så måste jag också få hitta på lite roliga saker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se