Sjuk, IGEN!

Sådärja, då var det dags att uppdatera de senaste dagarnas händelser!

I fredags kände jag mig faktiskt riktigt okej och jag var ute och sprang 5 km på kvällen. Jag sprang den vanliga rundan och benen kändes riktigt pigga, sprang sträckan på kortare tid än vanligt och jag var riktigt nöjd efter passet. 

På lördagsmorgonen vaknade jag med lite huvudvärk, men frukost och iväg på boxningsträning blev det och vi hade vår nya coach. Träningen var riktigt tuff där vi inledde med 15 minuters uppvärming i form av löpning, hopprep och lite rörelseövningar. Efter detta var det skuggboxning där vi skulle träna på huvudrörelser, förflyttningar och olika steg och slagkombinationer. Jag börjar komma in i det mer och mer och märker skillnaden att slagen och förflyttningarna kommer mer naturligt och utan att jag behöver fundera på vad, hur och när jag ska göra det.

Sedan kom en nytt upplägg som han kallade för 10-10-10. Detta innebar att vi började med 10 minuters sparring mot varandra utan vila där vi bytte sparringpartner under tiden så att vi sparrade både killar och tjejer. Jag som har tyckt att 2 minuters ronder har varit riktigt jobbigt! 

Nästa 10 minuter utfördes på säck. Vi skulle hålla igång hela tiden med olika slag, högt/lågt tempo, ducka, vicka, steg, rotation. Axlarna och armarna var väldigt slut efter sparringen så detta var riktigt tufft men när man andas lugnt och genom näsan känns allt mycket lättare.

De sista 10 minutrarna var det hopprep. Vi skulle hoppa hela tiden utan vila och samtidigt försöka röra på oss så mycket som möjligt. Höga knän, sparka bakåt, hoppa på ett ben, snurra, framåt, bakåt, åt sidan...

När vi var klara med denna 10-10-10 skulle vi gå igenom de nya styrkeövningarna som vi ska köra framöver. Jag var helt slut och var illamående och svimfärdig, en hemsk känsla och jag försökte sitta ner så mycket som möjligt för att orka. När jag väl var hemma efter träningen blev det en snabb dusch och sedan gick jag och lade mig. Skulle egentligen ha pluggat men det blev inte mycket av det. Flera alvedon för att lindra den ihållande huvudvärken och febern och soffläge resten av kvällen. Det var läge sedan jag mådde så dåligt, det gjorde ont i hela kroppen. 

Idag har det varit bättre men fortfarande feber och seg. Nu vill jag vara frisk! Det här går ju inte, jag kan ju inte alls träna så mycket som jag borde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se