Tränarbyte!

Jag har inte mått riktigt 100 idag, magen har återhämtat sig men däremot har jag haft feber och ont i huvudet, kroppen går lite på sparlåga. Den enda motion som blivit av idag är en promenad till och från skolan.

På eftermiddagen idag fick jag ett sms från min boxningscoach där han skrev att han av personliga skäl inte längre hade möjlighet att fortsätta träna oss och att han tackade för sig. Jag blev väldigt förvånad eftersom det inte varit någon förvarning alls och eftersom han i måndags skickade ut lite mer info om kommande vecka så det kändes inte alls kul. Jag ringde och pratade med den andra tjejen som är med i gruppen och hon hade pratat med han som är ordförande i klubben men inte fått veta så mycket mer än att de skulle ha ett möte på fredag. Hon trodde att klubben inte skulle ha möjlighet att ta in någon ny tränare pga ekonomiska skäl.

Har haft en stor klump i magen hela eftermiddagen eftersom jag SÅ gärna har velat detta och verkligen gått in för det. Jag vill ju gå en match, jag vill fullfölja denna utmaning!

Eftersom jag inte har mått så bra blev det ingen träning för min del så jag missade informationen om vad som verkligen händer. Men jag hade sån tur att min sparringkompis ringde mig och berättade efter träningen. Det som händer just nu är att vi kommer att fortsätta mot samma mål men med en ny tränare. Vi kommer att coachas av den killen som varit vikarie under de 2 senaste träningarna och det känns jättebra eftersom han varit en riktigt bra coach. Han skulle göra lite förändringar i träningsupplägget och intensiteten men i övrigt verkar det mesta vara som vanligt.

Ikväll ska jag kurera mig ordentligt så jag kan hänga på gymmets lås imorgon och ta igen de två senaste dagarnas uteblivna träning.

Nu blir det en nystart och jag lägger in ytterligare en växel!





Kommentarer
Postat av: Elin Z

Du är så stark som direkt vänder tränarbytet till något positivt!! Håller tummarna att det blir grymt :) Kramar

2012-03-14 @ 21:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se