Uppdate

Dålig uppdate de senaste dagarna... Här kommer en sammanfattning:

I fredags tog jag min vilodag (istället för söndag) eftersom jag hade skola på förmiddagen och jobb på eftermiddagen/kvällen.

Lördag var det boxningsträning. Vi hade samma vikarie som i lördags och det var en riktigt rolig träning med mycket teknik och mycket sparring. Det känns som att det går åt rätt håll med den tekniska utvecklingen, fick in några snygga rak höger och nu är det försvaret som möste övas på. Vad det gäller konditionen märker jag jättestor skillnad! Jag orkar mycket mer och jag känner att jag återhämtar mig mycket snabbare nu än i början. Även löprundorna känns lättare och lättare.

I söndags var jag tillbaka på min gamla aerobox-träning i Vännäs där jag tränade flera gånger i veckan fram till år 2006 ungefär. Åh vad kul det var att vara där och gästträna! Det var precis som förrut, jobbigt jobbigt men sjukt bra pepp. Jag saknar den träningen, det är verkligen en riktigt genomkörare för hela kroppen. Fokuset ligger inte så mycket på teknik utan mer på att ta ut sig så mycket som möjligt och på råstyrka. Kan nog bli fler besök där när jag har möjlighet!

Igår började jag dagen med ett löppass upp efter berget hos mina föräldrar, en 40 minuter lång morgonrunda med mycket uppförsbackar. Skola och jobb på under dagen avslutades med ett styrketräningspass på gymmet. Det gick riktigt bra och jag börjar märka skillnad i ork och styrka främst på dips och chins övningarna. Passet avslutade jag med att springa 30 minuter ute i den friska luften.

Inatt var det däremot ingen höjdare, jag vaknade av ett sjukt illamående och kramp i magen så natten tillbringades på toaletten och i fosterställning i soffan. Många runt om kring har haft magsjuka de senaste veckorna och jag trodde att jag lyckats stå emot men tyvärr blev det min tur tillslut. 

Idag har jag dock mått helt ok, magen har inte riktigt varit som vanligt och jag har inte kunnat äta riktigt ordentligt men efter mycket sömn och en långpromenad känns det nu bara bättre och bättre! Hoppas på att jag mår bra imorgon så jag kan vara med på boxningsträningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se