Teknikträningar

Äntligen är jag helt smärtfri i ryggen!

Så märkligt att man helt plötsligt kan vakna upp med sådan fruktansvärd värk och problem med att röra sig och när man sedan fått hjälp att lägga alla kotor på plats så fungerar allt som vanligt igen. Skönt!

I fredgas var det nästintill helt bra i ryggen och jag kunde vara med på boxningsträningen som blivit flyttad till fredagen istället för lördagen. Träningsupplägget under passet var mycket teknik och nöta, nöta, nöta. Jag fick lite dispans på vissa övningar då jag hade svårt att vrida höften ordentligt, även om det gick mycket bättre än förväntat. Slagkombinationer på säcken varvat med lite personlig sparring med tränaren inne i ringen kändes riktigt bra. Jag har ju känt på alla träningar att jag MÅSTE bli bättre på det tekniska för att prestera bra när vi sparrar i ringen och träningar som denna var precis vad jag behövde. 

Efter passet fick vi mer info om hur, när och vad vi ska äta. Så, den kommande veckan kommer jag att dela med mig av mitt matintag till er som var sugna på att veta mer.

Vi ska även trappa upp träningen ytterligare ett snäpp så utöver vårt "vanliga" schema ska vi lägga till extra teknikpass, schemat ser då ut som följer:

Måndag: Morgon = styrketräning, kväll = intervallöpning
Tisdag: 5 km lugn löpning
Onsdag: Boxning
Torsdag: Morgon = styrketräning, kväll = intervallöpning
Fredag: 5 km lugn löpning
Lördag: Boxning
Söndag: Vila

Dessa pass utförs alltså som vanligt och det nya är att vi ska bilda "buddy groups". Vi ska alltså träna tillsammans några stycken ur gruppen så många dagar som möjligt utöver detta och utföra ett givet teknikprogram. Det svåra är att vi alla tränar på olika gym och gör olika saker på dagarna så vi får se hur många dagar detta är möjligt. Annars kan man även utföra programmet ensam och på säck så jag ska försöka att köra ett extra teknikpass om dagen denna vecka om det finns möjlighet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se