Sparras eller inte idag?

Den stundande matchen börjar ta allt större plats i mitt liv nu och jag tänker på det många gånger om dagen. Nu vill jag bara vara klar med allt i skolan så att jag kan ägna hela min tid till träning inför den 21 april.

Igår gick boxningsträningen riktigt bra och jag var väldigt nöjd när jag klev ut ur ringen och insåg att det var första gången på många träningar som jag inte plockade ut ett blodigt tandskydd. Jag har oftast fått sprickor på insidan av läpparna när vi sparrat och jag blockat för dåligt. Den nya tränaren har verkligen hjälpt mig jättemycket med min blockningsteknik och jag känner mig tryggare och tryggare i ringen. 

Idag är det sparring för alla som vill på klubben och när jag gick hem igår från träningen kollade jag på lappen där de som skulle delta skrivit upp sig. Bara killar.... Idag är jag i valet och kvalet om jag ska gå dit, väga in mig och se om jag kan få nåt motstånd som inte är allt för bra. Det känns som både och. Bra att få en liten hint om hur en match känns och hur det är att få en egen coach och ha folk runtomkring som står och tittar på. Det som tar emot är att jag isåfall inte skulle få sparra mot en tjej och att jag har ont i mitt revben. Jag lär ju få stryk om jag kliver upp och det vore så onödigt om jag får fler slag mot det redan skadade revbenet, då kanske jag inte kan fullfölja utmaningen. Samtidigt är  jag taggad för att få ett kvitto på vilken nivå jag ligger på och om jag behöver bo på lokalen de sista veckorna.

Åh, skulle vilja att någon tog beslutet åt mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se