Promenader i strålande solsken

Eftersom det blev en liten omflyttning av boxningsträningen från lördagen till fredagen innebar det att det igår lördag var 5 km löpning på schemat.

Jag klev upp till ett strålande solsken och det kändes riktigt skönt att få starta dagen med frisk luft. Jag drack en shake med aminosyror och kolhydrater innan jag begav mig iväg, men det gick riktigt segt att ta sig runt min lilla runda och jag vet sedan tidigare att det inte riktigt är min grej att träna på (hyfsat) tom mage. När jag väl tagit mig runt väntade en god proteinsmoothie med banan, kiwi och fysta hallon.

En shoppingunda på stan avslutades med ett teknikpass på klubben tillsammans med den andra tjejen som är med i gruppen. 55 minuter tog det och vi försökte efter det att passa ihop någon ytterligare teknikträningen för kommande vecka men det var svårt, så det blir nog mycket egen teknikträning för min del. 

Idag är det söndag igen, veckorna går så fort! Söndag är ju som bekant vilodag och jag har trots detta varit ute på två långpromenader, men promenader ser jag nulängre inte alls som träning och när det väl är soligt måste man ju vara ute och njuta!

Som belöning för att jag varit så duktig med träningarna hade jag under veckan bestämt mig för att jag skulle få köpa några peppande träningtidningar så en av mina promenader avslutades med ett köp av tidningarna BODY och Fitness Magazine. Så mycket inspiration och så mycket pepp så nu längtar jag efter att det ska bli måndag och att jag ska få kliva upp tidigt och hänga på låste till gymmet!

I en av tidiningarna fanns ett glutenfritt recept på ett äpple och valnötsbröd så nu ska jag springa iväg till affären och inhandla lite ingredienser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se