Naprapatbesök

Imorse var jag till naprapaten för att få hjälp med låsningen i min rygg. Hon knäckte ut bäckenet och svanken så att det kanakade och brakade, det låg riktigt fel därnere och anledningen till att det blivit såhär är att jag har för korta muskler och är för stark i framsida lår. För att kompensera för detta får den mellersta delen av ryggen jobba alldeles för mycker och detta har i sin tur lett till att det gått ner till svanken och till att jag fick en låsning vid svanskotan.

Jag fick stretchövningar och även en övning för rumpmuskulaturen för att den ska komma igång igen efter låsningen, detta ska jag utföra varje dag nu i en vecka och i slutet av nästa vecka ska jag på återbesök och se om det har blivit någon skillnad.

Direkt efter att hon knäckt ut min rygg kände jag att det blev mycket lättare att röra mig, men det är inte helt bra ändå. Jag går fortfarande lite konstigt och ibland känns det som att det hugger till, men jag hoppas att en god natts sömn, spikmatta och linnement kommer göra susen!!!

Igår blev det ingen träning, jag var helt slut på kvällen och kunde inte röra mig så bra så jag tog mig aldrig till boxningen utan det fick bli en långpromenad istället där jag försökte värma upp ryggen och hålla igång rörelsen. Ju mer uppvärmd jag blev desto bättre gick det.

Idag är det torsdag och då är det styrketräning och intervallöpning som ska genomföras. Jag gick till gymmet för att göra mitt bästa och det gick bättre än vad jag trodde. Hade tryckt i mig lite alvedon och inflammationsdämpande tabletter så det kanske var dem som hjälpte till att koppla bort smärtan så jag kunde röra mig lite smidigare. Syrketräningen gick alldeles utmärkt och när jag sedan skulle göra intervallöpningen gick denna bättre än väntat. Det gick nästan bättre när jag ökade farten och sprang snabbare så att jag kunde ta ut stegen ordentligt, då kände jag inte alls av ryggen. Värre var det under de lugnare intervallerna då ryggen ibland gjorde sig påmind. 

Imorgon blir det en exrainsatt boxningsträning då jag missade den i onsdags (igår), jag vet inte om jag får en privatträning och ska vara där helt själv med coachen eller om det är någon av de andra som också kommer vara där och träna. Det återstår att se imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se