Morgonträning

06.15 ringde klockan imorse och det var bara upp och iväg till gymmet. 30 minuters intervallöpning sådär på morgonkvisten var väl inte det lättaste pass jag genomfört, men det gick vägen iallafall. Tror dock att jag ska försöka att inte köra mer intervaller tidigt på tom mage, det är nog inte riktigt optimalt.

Nu är jag nyss hemkommen efter dagens andra träningspass, styrketräning och så lade jag till ett extra löppass efter det. Kroppen kändes så pigg och det var inte ens jobbigt att lunka på där, mest skönt och lite meditations aktigt.

Kroppen känns riktigt bra just nu! Det som är jobbigast är huvudet, jag är seg och trött och idag har jag haft ett enormt sötsug. Vet inte om det är för att jag håller på att bli förkyld eller om det är någon fas som jag ska ta mig igenom. 

Just sötsuget har gått så himla bra dessa veckor, fram till idag har jag inte ens tänkt på godis eller fikabröd. När man inte ätit så mycket socker på ett tag upptäcker man hur naturligt söta vissa livsmedel är som man aldrig relekterade över förut. Ett exempel är mjölk, idag när jag var sötsugen tog jag lite mjölk i teet för att få lite sötma. 

Har gjort en supergod bovetecrunch som jag ska ta kort på så ni får se, recept kommer också! Väldigt lätt var den att göra och rikttigt god så det är nog en ny favorit och jag skulle kunna äta det som godis.

Dagens matintag

Före morgonträning:
Aminosyror

Frukost: Havregrynsgröt med banan, kanel, gojibär, russin, solrosfrön och linfrön. Drink med vetegräs, citron och chiafrön

Mellanmål: Ett kokt ägg, en energibar med frön, hallon och banan

Lunch: Grönsallad med chévre och bröd

Middag:
Auberginegratäng med tomat, keso, mozzarella och sallad

Kvällsmål: Keso, banan, bovetecrunch




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se