Morgonpass

Imorse var det bara upp och hoppa, på med träningskläder och en rask promenad ner till gymmet.

Jag började med att värma upp med lite roddmaskin och har på senaste tiden märkt av att jag blivit mycket rörligare i kroppen sedan jag började träna mycket

Passet började med tre kettlebell övningar, först en med djupa benböj med en "snatch" för att komma upp till raka ben. Denna övning är väldigt bra för mina rumpmuskler som enligt naprapaten behövde väckas efter mitt ryggproblem. Bröst, axlar och mage var resten av passets fokus och det går framåt!

Igår när vi inte visste om det skulle bli någon fortsättning på denna utmaning så hann jag tänka både det ena och det andra. Jag var fast besluten över att jag ändå skulle fullfölja allt och träna som om det skulle bli en match på egen hand eller tillsammans med de andra i gruppen. Jag hann tänka att jaha, då får jag väl satsa på Fitness-five istället. Eller varför inte åka till Thailand ändå och bosätta mig på en thaiboxningscamp i en månad eller två.

Men nu blev det ju en fortsättning och jag bara längtar efter när skolan är avklarad i slutet av mars så att jag de sista 3 veckorna innan matchen kan lägga ner flera timmar om dagen på träning. Min tanke är att bo på boxningsklubben och jag ser fram emot det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se