Känslan av att vara dopad

Då har ytterligare några dagar gått och jag är nu inne i ett riktigt skönt flow vad det gäller träningen.

Boxningsträningen i onsdags gick riktigt bra, fokus var på sparring nu inför den kommande matchen och jag har blivit mycket bättre på att känna mig trygg med garden och bättre på att blocka slagen. Mina slag med högern måste förfinas och bättras på, i nuläget känns det som att jag inte ska få in min raka höger så därför gör jag någon konstig form av högerkrok istället och detta blir inte bra.

Jag väntar på korta filmsnuttar från sparringen som jag utförde förra söndagen. Det kommer nog vara mycket lärorikt att titta på sig själv och inse de misstag man gör och då blir det nog lättare att förstå den feedback som jag fått i pausvilan vid sparringen.

Jag har även nu fått veta vem min motståndare den 21 april kommer att vara! Det är en tjej som varit diplomboxare för klubben tidigare. Nu tränanar hon inte så mycket, men detta behöver inte betyda att det kommer att bli en lätt match för mig. MÅSTE ligga i hårdträning nu!!!

Igår var det intervallöpning och en ny typ av intervaller på schemat. Klockan var efter 21 när jag begav mig ut och jag hade laddat upp ordentligt med en god middag och "fika" plus 2 koppar kaffe. Känslan när jag sprang där var som om jag vore dopad. Hjärnan var otroligt fokuserad, benen kändes lätta och energi fanns det gott om. Tur var väl det eftersom jag skulle göra intervaller uppför en backe. Jag hittade ett lämpligt ställe i I20 spåret efter 20 minuters uppvärmining i lugnt tempo. Intervallerna skulle utföras i maxtempo uppför backen och vilan var lugn jogg nedför. 24 ggr upp och nedför backen blev det, mjöksyra samlades i benen men trots detta var fokus och andningen på topp. Vilken härlig känsla!

Jag var trött efter de 24 intervallerna men kände ändå att jag inte var helt död så jag sprang i ca 20 minuter som nedvarvning och när jag kom hem kände jag mig riktigt nöjd! Det är en underbar känsla att känna att jag överträffar mig själv gång på gång nu under de senaste veckorna:)

Idag har jag varit på gymmet och svettats. Löpning och styrketräning, så nu kan jag med gott samvete ha fredagsmys i soffan och ladda upp inför högskoleprovet imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se