Jag överlevde!

Det gick ju bara fint på sparringen. Jag fick sparras mot en av killarna som är med i boxningsutmaningen. Han gjorde väl inte sitt bästa, men det var riktigt bra träning att sparrs mot någon annan än den tjejen som jag brukar köra mot.

Det är fortfarande sjukt mycket träning kvar innan jag kommer känna mig trygg med att gå upp i ringen, men snart snart, efter denna vecka kommer jag kunna träna nästan dygnet runt så då blir det hårdkörning!

Killen som jag sparrades mot sparrade senare mot sin pappa och golvade honom bokstavligt talat. Han fick in en vänsterkrok rakt på tinningen och pappan svimmade av. Usch vilken hemsk syn men det gick bra. Han mådde helt ok efter omständigheterna, förutom en stukad fot. 

Igår var det intervallöpning och jag utförde detta på gymmets löpband. 65 minuter och 12 km senare steg jag skakig av bandet med ett leende på läpparna. Jag trodde aldrig att jag skulle klara så här mycket. Jag orkar mer och mer för varje pass och om det ska fortsätta såhär vet jag inte vart det kommer att sluta.

Ett maraton kanske?

De närmsta planerna efter att boxningsutmaningen är avklarad är att deffa och se hur mycket jag kan få mina muskler att framträda. Har alltid velat prova och se vad som händer så nu är det nog dags. Under sommaren lutar det åt thaiboxning, antingen i Thailand eller i Umeå.

Ett som är säkert är iallafall att jag kommer fortsätta träna hårt och äta rätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se