Ingen träning

Jag har mått hyfsat idag men känt att det är nåt i kroppen som inte vill försvinna helt. Tänkte att jag skulle gå iväg till gymmet för att köra ett löppass på bandet så jag tog på mig träningskläderna, packade väskan och var på väg ut genom dörren då jag insåg att jag inte skulle orka springa många meter. Kallsvettig bestämde jag mig för att stanna hemma och vila istället.

Av med träningskläderna och på med morgonrocken blev det.

Ikväll insåg jag att jag lärt mig något under mina 24 år. Jag har så otroligt svårt att låta bli att träna när jag inte känner mig 100 och jag har otaliga gånger släpat mig iväg till träning trots att jag varit sjuk och detta har bara resulterat i att det tagit längre tid att bli frisk, för då går jag runt sen och känner mig på sparlåga i flera dagar istället för att vila någon dag och sedan bli frisk.

Så, tillslut har även jag som sagt lärt mig av mina misstag och stannade därför hemma för att kurera mig.

Hoppas på att mitt beslut resulterar i att jag vaknar upp frisk som en nötkärna imorgon!


Kommentarer
Postat av: Elin Z

Så smart Sandra!! Det problemet har jag med.. Jag tog tom med träningskläderna till stan i fredags när jag skulle o fika med en kompis för att träna efteråt men kände mig krasslig o avstod, och så fick jag influensa på kvällen :( så det gick inte riktigt att mota i grind för mig.. Hoppas du kryar på dig snabbt!! Kram

2012-03-20 @ 16:24:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se