Grymt flow på löpbandet

Idag har jag insett att det är stor skillnad att springa på löpband och att springa utomhus. När jag sprang 5 km på löpbandet idag var det inte det minsta jobbigt, inte ens lite ansträngande. När man springer ute är det ju mer kuperad terräng och det blir mycket jobbigare. Det kändes som att jag skulle kunnat stå där på löpbandet flera timmar och bara springa och springa, men det är väldigt viktigt att vi inte kör på hårdare än vad vi fått på schemat så när jag sprungit mina 5 km var det bara att kliva av och träna lite boxningsteknik istället.

Jag har tidigare skrivit om att det finns en boxningssäck på gymmet och jag körde ett ganska hårt och tekniskt pass på säcken i 45 minuter och försökte träna på att röra huvudet mer vid slagen. Jag är alldeles för dålig på huvudrörelserna och min tränare påpekar det gång på gång, men det är svårt att ändra på... 

Tror att jag ska sätta mig och se Million dollar baby för att få lite inspiration till att lägga in lite teknikträning i vardagen, iallafall när jag är hemma. Kanske ser konstigt ut om jag går runt på skolan eller på stan och tränar!

Här kommer dagens matintag:

Frukost: Naturell sojayoghurt med blandade frön, banan och gojibär. Drink med citron, vetegräs och chiafrön

Lunch: Fiskgratäng med lax och citronsås, råris, broccoli och gröna ärtor

Mellanmål: Nötter och torkad frukt

Middag: Kycklingsallad med ruccola, tomat, pumpakärnor och brysselkål

Efter träning: Proteinshake

Kvällsmål: Havregrynsgröt med kanel och päron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se