60 min löpning!

Jiho!!! 

Jag mår bättre och jag har nyss avklarat 60 minuters löpning. Vilken befriande känsla att springa där på löpbandet och känna att detta var ju inte ens jobbigt. Hade inte min vänsterfot strulat och gjort ont så hade jag lätt kunnat springa 60 minuter till.

Oj oj oj vad min kondition har förbättrats bara på dessa veckor. Det gick ju iofs inte jättefort där på bandet, utan det är tänkt att vi ska få igång fettförbränningen utan att förbränna musker så det ska vara ett sådant löptempo där man skulle kunna sprinag och prata samtidigt. 

Min vänsterfot har börjat strula sedan jag började med utmaningen. Tror att det är för att jag tränar så ofta och så långa pass. Högerfoten har jag redan opererat för samma sak så efter detta är avklarat ska jag försöka få en remiss och se om jag kan få operera den vänstra också. Jag har rätt så breda fötter och utanför lilltån blir det svullet och som ett hårt ben som sticker ut och gör att foten blir ännu bredare så alla skor jag har på mig trycker på stället och gör att det bara blir värre och värre.

Styrketräning blev det också idag. Jag och Jempa gick till gymmet i morse och jag körde mitt nya styrketräningsprogram med frivändningar, bänkpress, dips, militärpress, vadpress, axlar och mage. Så skönt att känna mig pigg och kry igen. 

Imorgon väntar boxningsträning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se