3 veckor!

Idag har det gått 3 veckor, tiden går så fort. Känns som att det inte var så länge sedan vi började och det kanske mest bara är positivt. Än så länge har det inte varit så jobbigt och tufft som jag förväntat mig, men det lär väl komma när vi trappar upp ännu mer på slutet.

Just nu är det mest lite knepigt och stressframkallande hur jag ska få ihop allt. Flera träningar om dagen, skola, jobb och socialt umgänge.... Jag ska försöka fokusera på träningen och skolan fram till i slutet av denna månad. När april börjar kommer jag inte ha några föreläsningar alls och ingen tenta förrän i början av juni så då ska jag köra 100% fokus på träningen, då ska jag bo på boxningsklubben!

Dagens boxningsträning bestod av massa olika teknikträningar, enskilt i par och på säck. Vår coach är bortrest så vi hade en annan ung och duktig boxare som tränare idag och det var kul att köra lite nya övningar och få ny feedback. Min teknik börjar bli bättre men låååångt ifrån bra, får försöka träna ännu mer på säcken i min ensamhet. 

Imorgon ska jag göra ett försök att springa intervaller tidigt innan frukost. Tror att det kommer att bli riktigt tufft men jag får köra på vilja, det tar ju ändå bara 30 minuter att genomföra allt så det ska jag nog klara!

Dagens matintag:

Frukost: Havregrynsgröt med kanel, banan och gojibär. Drink med vetegräs, citron och chiafrön

Mellanmål:
2 skivor äpple och valnötsbröd

Lunch: Rött råris med fiskgratäng, broccoli och gröna ärtor

Mellanmål: Päron och nötter

Middag: Mathavre med röd curry, ärtor, champinjoner och spenat. Sallad på lättkokta morötter, apelsin och ingefära. Till det tonfisk marinerad i chili och citron

Efter träning: Protein och kolhydratshake

Kvällsmål: sojayoghurt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se