Dubbelträning

Jag har kommit fram till att det är ganska skönt att kliva upp tidigt på morgonen, speciellt nu när det bara blir ljusare och ljusare.

Igår hängde jag på låset när gymmet öppnade för att utföra mitt måndagsstyrkeprogram. Det var jag och några tappra pensionärer som var där och tränade så det var väldigt lugnt och skönt. 

Från förra måndagens styrketräning hade jag träningsvärk i 5 dagar efteråt så nu skulle jag väl ändå klara mig med mindre träningsvärk. Kettlebell övningen gick mycket bättre denna gång och det är rikigt kul! Effektiv träning blev det och efter 40 minuter hade jag kört igenom alla övningar, de går ju rätt fort eftersom jag bara ska köra 5-10 reps på varje ggr 3 sets. På varje övning har vi dessutom fått instruktioner på hur tungt vi ska köra, det känns lite konstigt att köra en övning i 60% av max och bara 5 reps. Jag har ju alltid kört max på allt när jag har tränat tidigare... Spännande att se vad det blir för resultat av detta!

På kvällen var det dags för träningspass nr två och jag utförde även detta på gymmet. Intervallöpning med de gamla vanliga intervallerna på 80% av max i 2 min. Lätta lediga ben tog mig lätt igenom löpningen och det känns som att de 30 minuterna på löpbandet går så himla fort, speciellt med riktigt bra musik i öronen. 

När jag var och tränade på morgonen insåg jag att det faktiskt finns ett litet rum där det hänger en boxningssäck. När jag gick dit på kvällen tog jag med mig handskarna och avslutade löpningen med lite teknik och styrketräning på säcken innan jag gick hem för dagen. Skönt!

Ikväll blir det lugn 5 km löpning, passar bra eftersom min lillasyster fyller år. har bakat lite kakor som jag ska ta med mig så att jag också kan fika lite. Lägger upp bilder och recept under dagen!

Här kommer ett smakprov på den macka som jag gjorde med mitt nya morots och fröbröd, det var riktigt gott och kan rekommenderas om man brukar tycka om lite grövre bröd!






På mackan hade jag broccoli och ruccola pesto, avokado, tomat, ruccola och kräftstjärtar! Mmmm.

Broccoli och ruccolapesto

1/2 broccolihuvud
1 näve ruccolablad
1 dl mandel
1 vitlöksklyfta
1 dl olivolja
citronsaft

Mixa allt och tillsätt olja allt eftersom för att få en bra konsistens.
Peston håller sig länge i kylen om man förvarar den i en burk.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se