Träningsprogram de första 2 veckorna.

Inne på dag 3 och än så länge känns det riktigt bra!

För att vi ska kunna bli så bra som möjligt på dessa 8 veckor har vi fått ett tränings och kostprogram som vi alla ska följa till punkt och pricka.

Som det ser ut de första två veckorna kommer vi att träna tillsammans i hallen onsdagar och lördagar, då blir det mycket teknikträning och coaching. Utöver detta har vi fått ett schema som ser ut som följer:

Måndag: Löpning, uppvärmning 15 min jogg, intervaller 2 min med 80% av maxpuls, 1 min jogg. Upprepas 4ggr.
Tisdag: Löpning 5 km med 50% av maxpuls
Onsdag: Boxning
Torsdag: Löpning, uppvärmning 15 min jogg, intervaller 2 min med 80% av maxpuls, 1 min jogg.Upprepas 4ggr.
Fredag: Löpning 5 km med 50% av maxpuls
Lördag: Boxning
Söndag: Vila

Imorgon ska jag införskaffa en pulsklocka så att jag har koll på hur jag ligger till under löprundorna, kan även vara intressant att se hur jag utvecklas under tiden.

Fokus kommer under hela perioden att ligga mycket på den anaeroba träningen, något som jag inte alls har någon erfarenhet av sedan tidigare. Vi ska lära oss att andas på rätt sätt för att orka gå upp i ringen och för att få ut max av vår lungkapacitet. Den anaeroba träningen stärker hjärtat, lungor och förbränner fett. Intervallöpningen är till för att vi ska träna upp detta.

Dagens löpning kändes väldigt lätt! Trots onsdagens nya övningar har jag inte alls haft någon träningsvärk så fortsätter det såhär kommer de första två veckorna att avklaras utan större problem. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se