Nu kör vi!

Då var det dags för mitt livs största utmaning!

Under 8 veckor ska jag ingå i IFK Umeås boxningssatsning: White Collar Boxing.
Vi ska äta, träna och leva som en boxare med allt vad det innebär för att slutligen under en "Fight night" mötas i ringen.

Jag ska under 8 veckor ingå i IFK Umeås boxningssatsning: White Collar Boxing.

Vi ska äta, träna och leva som en boxare med allt vad det innebär för att slutligen under en "Fight night" mötas i ringen, jag är sjukt taggad!


I måndags hade vi vårt första team-möte och som det ser ut just nu så är vi två tjejer och två killar som har antagit utmaningen. Vi har förmånen att får en erfaren boxningstränare från Irland som har en lång rad meriter med sig i ryggsäcken och som just nu utöver denna satsning tränar de som ingår i IFK Umeås elitgrupp i boxning.


"Nu finns det ingen återvändo, har ni antagit utmaningen kan ni inte backa ur" inledde han mötet med, innombords log jag samtidigt som en liten klump växte i magen. Kommer jag att klara av detta?


När jag väl åtagit mig något brukar jag alltid se till att slutföra det och med tanke på hur mycket jag sett fram emot detta så är jag inte ett dugg orolig. Fast, jag är medveten om att det kommer att bli tufft och att jag många gånger kommer att fundera över vad jag gett mig in på.


Tanken med bloggen som en form av en dagbok är för att jag själv och alla intresserade ska kunna följa min utveckling och förhoppningsvis sporra mig till att träna ännu hårdare.


Jag ska bli fit for fight!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se