Min första match



Det är ju faktiskt inte första gången jag kommer att stå i ringen och gå en match.
(Jag har blå utrustning)

Under en av mina resor i Thailand besökte vi ön Koh Phi Phi och där hittade vi en bar där vi kollade på thaiboxning live. 

Kvällarna började oftast med att några thailändare gick några matcher för att sedan lämna över ringen till fulla och dumma turister som ville spöa skiten ur någon annan. Och ja, jag var sjukt taggad på att vara med och ingick ett vad som innebar att om jag skulle boxas mot någon så skulle en av mina kompisar vara med i en wet t-shirt tävling kvällen därpå. Det är dumt att utmana mig, för sagt och gjort så gick jag upp i ringen för att utmana någon.
Jag fick gå runt med den thailändska domaren i ringen några varv och visa upp mig för att se om det var någon som var sugen på att boxas mot mig. Efter en stund var det en annan svensk tjej som nappade och vi fick byta om till några svettiga shorts, fick på hjälm och handskar och sedan var det dags för matchen att börja. 

Kanske inte det smartaste att gå en match med alkohol i kroppen, men vi tog oss igenom ronderna och slutligen stod vi båda som vinnare, utan några brutna ben eller större blåmärken. Den gången blev det oavgjort, något som jag ska se till att det inte kommer att bli nästa gång. Det är ju då jag ska vinna!

Behöver jag säga att jag vann vadet? Hon bangade wet t-shirt tävlingen kvällen efter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se