Frustration

Idag har det varit vilodag och jag har inte ansträngt mig mer än att plumsa runt i all snö som kommit det senaste dygnet, tur att skottning av cykel och gångbanor prioriteras högt i Umeå, annars kommer det att bli svårt att genomföra löpträningen.

Igår var det dags för det andra träningspasset på klubben. Vi började med skuggboxning och fick alla stå framför en spegel så att vi skulle se oss själva när vi slog och tog steg både fram, bak och åt sidan. Det är mycket att tänka på, eller egentligen går det som bäst när jag inte tänker över huvud taget utan bara kör... Efter dessa veckor kommer vi ha repeterat och nött alla förflyttningar och slag så då kommer de förhoppningsvis att sitta i ryggmärgen på matchen.

Sedan var det dags att gå in i ringen och sparra mot varandra. Den andra tejen som är med i teamet är mycker längre än mig, plus att hon har tränat boxning ett tag så därav min rubrik på detta blogginlägg. Frustration är bara förnamnet på vad jag kände där i ringen. Jag försökte nå henne med mina slag men det var miss på miss på miss och jag fick mest blocka hennes slag... I pauserna kände jag bara hur arg jag blev och eftersom jag alltid vill vara bäst och kunna allt innan jag ens har lärt mig det. Därför blev detta en jobbig situation och det märktes nog ganska väl på mig då tränaren säger "Are you frustrated?", jag kunde inte svara annat än ett högt och lite uppgivet "YES".

Efter passet kom min positiva sida fram och jag kände att det är en fördel för mig att få träna mot någon som både är bättre och har längre räckvidd, detta kommer ju bara att innebära att jag kommer bli ännu bättre!

Från och med nu får vi inte träna något annat utöver det som står på våra träningsprogram och jag känner på mig att jag kommer att sakna många av de gruppass som jag gått på USM. 

Idag har vi fått våra styrketräningsprogram som vi ska utföra på måndagar och torsdagar utöver löpträningen. Många övningar är med kettlebells, något som jag aldrig provat på förrut men tror verkligen att det kommer vara något i min smak! Det viktigaste nu är att vi ska träna upp kroppen så att vi är lika starka på båda sidorna. Oftast har man en svagare och en starkare sida och det är just detta som vi ska försöka jämna ut, därför kommer det vara mycket fria vikter och fokus på rörelse och rotation.

Jag har fått några frågor om hur löpträningarna utförs och som det ser ut nu så är det individuella träningspass som vi utför själva, men med det sagt är det fritt fram att löpa tillsamans också om man har möjlighet till det. Då alla deltagare har olika saker för sig på dagarna är det lite svårt att pussla ihop tider så vi kan träna tillsammans men jag hoppas att vi kan göra det mer och mer, speciellt styrketräningen då jag tycker att den är tråkig att göra ensam. 

Hur vi vet att vi utför löpintervallerna på 80% av max är den egna uppfattningen, oftast så har man lite koll på hur mycket man orkar som max och så kan man göra en skattning på vad 80% av sin egen maxpuls är. För att få bättre koll på detta har jag tänkt inhandla en pulsklocka.

Önskemål om hur jag äter och hur mitt dagsintag ser ut kommer att komma lite längre fram då jag fått ordentlig koll på min kost. Vår tränare ska kolla på de kostscheman vi lämnat in och komma med ett utlåtande i veckan så då vet jag hur jag vad jag ska äta mer och mindre av. Tills dess kommer här ett smakprov på en middag som jag åt i veckan.




Omelett


Smör
3 ägg
3 msk vatten
1 vitlöksklyfta
5 champinjoner
Broccolibuketter
6 körsbärstomater
Ruccola

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se