Fredag!

Igår var det 2 träningspass som stod på schemat. På förmiddagen körde jag ett styrketräningspass med några nya kettlebell övningar och så var det axlar och mage. Det var skönt att träna mitt på dagen, var nästan ingen där så jag hade allt för mig själv!

Sedan blev det plugg och en god middag i trevliga vänners sällskap. Efter middagen hade det varit skönt att gå hem och lägga sig i soffan men då var det dags för träningspass nummer två. Löpning med intervaller som utfördes upp för Gammliabacken. Spurt uppför och jogg nedför 3 ggr, sedan gick jag till en parkering för att fortsätta intervallträningen och utförde där samma intervallträning som vi gjorde på första boxningspasset. Spurt blandat med armhävningar, höga hopp mm.
Kvällen avslutades tidigt då jag började jobba 6:45 imorse, så efter jobbet idag är det 5 km löpning som väntar på mig och sedan en tacokväll. Om jag känner mig bra förstås, har mått lite halvkonstigt idag och hoppas verkligen inte att jag smittats av magsjukan som några jag träffat de senaste dagarna har insjuknat i. Nej, usch! Jag har inte alls tid att vara sjuk.
Ikväll ska jag lyxa till det med en smaskig chokladmousse gjord på avokado. Recept och bild kommer senare!

Kommentarer
Postat av: Anna

Heja Sandra! Du är grym!! Fortsätt med recept! Suoerkul! Kram från Västerås ;(

2012-02-24 @ 23:38:34
Postat av: Moa

Hej!

Nu har vinnarna på veckans blogg kommit upp. Kolla om det blev du.

Länk:

http://moasfotobok.blogg.se/2012/february/veckans-bloggar.html#comment

2012-02-26 @ 20:31:48
URL: http://moasfotobok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se