Aj aj aj!

Jag har fått en låsning i ryggen, nere vid svanskotan. Igår när jag klev upp kände jag mig lite stel, men det blev värre och värre under dagens gång. Trots att jag fick lite hjälp hemma med att knäcka ut ryggen så är det inte alls bra idag. Jag kan inte gå och jag kan inte sitta utan att det gör fruktansvärt ont. Oturligt nog har vi obligatoriska seminarier i skolan 9-16 fram till helgen så det är inte så lätt att få en naprapattid före eller efter det.
Min boxningscoach är utbildad sjukgymnast så jag hoppas att han kan hjälpa mig ikväll, för i nuläget är det helt omöjligt för mig att kunna träna någonting överhuvudtaget.
Jag gjorde ett tappert försök igårkväll att springa de 5 km som jag skulle enligt träningsprogrammet, jag kunde slutföra det men fick nog varken stil eller hastighetspoäng för min insats.
Hålla igång ska ju vara bra även om man har ont så planen är att gå till boxningsträningen ikväll och se om jag kan vara med på någon övning iallafall. Kanske kan stå och slå lite utan att involvera höfterna så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se