7 veckor kvar!

Då har en vecka gått och tiden har bara rusat iväg!

Idag har jag haft en sjuk träningsvärk i benen, mest på insida lår och jag har känt mig trött och seg i kroppen.
Men onsdagar är ju lika med boxningsträning så jag åkte direkt från skolan till klubben och försökte glömma bort mina ben som skrek efter vila. Det som inte dödar det härdar brukar det ju heta!

Vi körde som vanligt igång med teknikträning iform av olika steg och slagkombinationer. Efter en stund rullade vi ut stora traktordäck på golvet och vi fick ställa oss på varsitt liggande däck. Där uppe skulle vi nu fortsätta med slagen och de olika stegen, det var vingligt och svårt till en början men det blev lättare när man ökade tempot och bara körde på utan att tänka.

Sedan fick säckarna sig en omgång där vi körde 20-20-20 sekunders intervaller med olika steg och slagkombinationer, blandadet med styrka och snabbhet. Det börjar lossna mer och mer i höfterna och det blir lättare att få in vridningen samtidigt som slaget kommer. Det går sakta men säkert framåt!

Idag var det fokus på våra axlar och vi körde i 10 minuter där vi turades om att gå på alla fyra framåt och bakåt som en apa på en utsatt sträcka. När man var klar med det  fick man hoppa in i ringen och sparra mot en av de övriga i teamet och en annan person skickades ut för att göra "ap-gången", detta snurrade runt tills vi hade kört järnet i 10 minuter, det blev 10 tuffa minuter. Mot slutet tog kroppen helt slut och det var jobbigt att röra sig runt i ringen, men vi alla var nog lika trötta så tempot mattades av lite.

Avslutningsvis skulle vi hoppa hopprep som nedvarvning, 2x2x2 minuter med en kort vila mellan. Axlarna som redan jobbat mycket under passet fick jobba lite mer och jag var faktiskt riktigt duktig på att hoppa, första ronden klarade jag utan att missa en enda gång!

Efter träningen hade vi team-möte där vi gick igenom tränings- och kostprogram för nästa vecka. Måndagar och torsdagar ska vi köra både löppass och styrkepass och dessa ska fördelas på två pass under dagen. Styrketräning på morgonen och löpning på kvällen. Känns som att mitt sociala liv kommer att få lida lite om jag ska hinna med allt!

Maten ska delas upp på 6 mindre mål varje dag. Vi ska äta ordentliga måltider bestående av kolhydrater, protein och fett i alla 6 måltider men vi ska jämna ut så att alla mål blir lika stora och inte äta frukost, lunch middag och mellanmål som man annars brukar göra. Varje måltid ska intas med 2-3 timmars mellanrum så detta kommer att innebära att jag kommer få ha med mig massa små matlådor vart jag än går. Efter varje träningspass ska en proteinshake med kolhydrater intas och innan vi går och lägger oss på kvällen ska vi gärna dricka en proteindrink också.

Socker, fet mat och alkohol är fortfarande bannlyst och jag har gjort några nyttiga alternativ att ta till om jag ska bjuda någon på fika.

Kokoskakor

ca 20st

3 dl naturella cashewnötter
6 dl kokosflingor
3 msk honung
3-5 tsk citronjuice

Kör cashewnötter till ett mjöl i en matberedare
Tillsätt kokos och mixa till en slät blandning
Tillsätt honung och citronjuice (juice efter hur mycket som behövs för bra degkonsistens)
Om du vill ha de sötare kan man tillsätta mer honung
Kicka ut på ett bakplåtspapper eller rulla och platta till lite
Grädda i ugnen på 50 grader i ca 8-12 timmar, vänd kakorna efter halva tiden

Receptet kommer från en av mina nya favoritböcker:

Raw Delight av Erica Palmcrantz Aziz och Irmela Lilja






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se