Upploppet

Nu är vi inne på upploppet och det börjar ta sig må jag säga! 

Igår tränade vi med elitgruppen och jag fick möta min motståndare som jag ska gå matchen mot på fightnight! Hon var väldigt tekniskt duktig men har haft problem med ryggen så hon har inte kunnat träna någon konditionsträning på flera månader så jag har en väldigt bra känsla i magen. Tror faktiskt att jag inte kommer att åka på så mycket stryk som jag trodde från början, jag kanske till och med har en chans att vinna:)

Idag var det också träning med samma grupp men min motståndare var inte med idag. Dagens träning bestod av säck och sparring. Jag fick sparra mot en av killarna och detta var min hittills bästa match. Det gick riktigt bra och jag fick in några snygga kombinationer. Vår match filmades så de skulle skicka över filmen så jag kan kolla på mig själv och se vad jag skulle ha gjort annorlunda. Det ger så otroligt mycket att titta på sig själv och utvärdera!

Imorgon är det vilodag så då blir det inte någon träning alls, känns väldigt konstigt att inte träna på en vanlig veckodag. Pratade med den andra tjeje som är med i utaningen och vi bestämde oss för att fortsätta köra ganska hårt även när detta är över. Kommer vara konstigt annars, vad skulle jag då göra av all tid? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se