Uppladdning inför fightnight

Då är det påsk och mina planer på 3 träningspass om dagen har gått i stöpet... Nu ska vi börja uppladdningen inför matchen så det är lite men effektiv träning som gäller nu de sista två veckorna.

Igår och i förrgår blev det 2 långpromenader per dag och utöver detta ingen hårdare träning. Idag var jag på gymmet och sprang 30 minuter på löpbandet, boxade på säck i 30 minuter och körde sedan styrka i 30 minuter. Säckträning blir det även imorgon men utöver det ser det inte ut som att det blir mycket mer än en långpromenad.

Träningsschema för nästa vecka ser ut som följande:

Måndag: Boxning
Tisdag: Boxning
Onsdag: Intervallöpning
Torsdag: Vila
Fredag: Intervallöpning
Lördag: ??? (ev. boxning)
Söndag: Vila

Det känns jättekonstigt att inte träna två gånger om dagen och alla dagar förrutom söndagar, nu har jag ju kommit in i detta träningsflow och nu har jag inte så mycket i skolan att göra så det var ju nu jag planerat att jag skulle lägga in ytterligare en växel och köra skiten ur mig själv. Men, jag förstår tanken som ligger bakom upplägget framöver. Det är tänkt att vi ska ladda batterierna och att kroppen ska hinna återhämta sig så att vi orkar med den kommande matchen, så jag får väl gilla läget och göra som de säger...

Ser iallafall fram emot att fortsätta med träningen även efter denna utmaning är över. Då ska jag lägga om kosten och träningsschemat lite och tagga inför beach 2012, detta är första gången i mitt liv som jag har riktigt bra möjligheter att vara extra fit och ha en snygg bikinikropp:) Får se till att inte jobba allt för mycket så jag hinner visa upp den också! Haha, skämt osido men visst märker jag att kroppen förändrats under dessa veckor får se vad vågen och måttbandet visar på matchdagen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se