Instruktör

Det blir färre inlägg nuförtiden då jag inte har så mycet träning att skriva om... Igår var det intervaller som skulle utföras och jag hade inte mycket till träningslust så jag kollade vad det gick för pass på USM och hade tur, det var ett explosionspass som var uppbyggt av intervaller så det passade mig utmärkt!

Jag hade aldrig provat på det passet innan, men det är inspirerat av träningsformen Tabatha där man utför olika styrke och konditionsövningar i 20 sekunder med maxfart och sedan 10 sek vila, man kör 4 övningar efter varandra och sedan är det paus i en minut innan man kör samma typ av övningar och intervalltider ett varv till. Efter det var det 1 min vila igen och sen var det dags för 4 nya övningar fast med samma princip som tidigare. Grymt jobbigt och svettigt, det kommer jag definitivt att köra fler gånger. 

Nu när det inte är så många träningspass per vecka så blir det nästan så att jag blir förslappad och på den dag då jag verkligen ska träna så är jag inte ens sugen, då känns det bara jobbigt. Det är nog bra att det snart är slut på denna utmaning, kroppen behöver nog lite vila och återhämtning för att tycka att det är kul igen och för att orka.

Idag ska jag vara boxerciseinstruktör på klubben för första gången. Det känns väldigt spännande! Har tagit på mig att köra ca ett pass/veckan om det känns bra efter idag. Satt igår och kollade runt på massa övningar på youtube så jag hoppas att de som ska träna idag blir nöjda och glada när de får prova på lite nytt!

Kommentarer
Postat av: Jempa

Nu vill vi ju läsa om hur tankarna och allt går inför helgen!! :) Och sista upploppet!

Lycka till!

2012-04-18 @ 16:57:09
URL: http://jempaspyssel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se