Fotografering och stagename.

Oj oj oj vilken dålig update det har varit... Inte bra! 

Vad ar då hänt de senaste dagarna? Jo, jag har kört på med träningen på full fart och intervallpass har blandats med långdistans som har blandats med skuggboxning, styrketräning och sparring. Nu är jag på upploppet och tiden bara rusar iväg. Nu vill jag bara ställa mig och skrika STOPP! Jag vill skjuta på matchen några veckor till, vill känna mig ännu mer redo och hinna träna ännu mer...

Nu börjar mer och mer vara spikat inför matchen och i nuläget ser det ut som följande: Kl 15.00-17.00 är det matcher på Ringside nere vid Hamnmagasinet. Minst 5 matcher kommer att gå av stapeln varav en kommer att vara min match:) 2x3 minuter långa ronder. Imorgon är det fotografering inför de affischer och biljetter som ska tryckas upp. 100 kr/biljett kommer det att kosta och efter eventet är alla välkomna att fortsätta kvällen med middag på antingen Olles eller Allstar (mer info om det kommer).

Till träningen imorgon ska jag välja ut en låt som ska spelas när jag äntrar ringen, jag ska komma på ett stagename och så ska jag skriva lite kort info och kuriosa om mig själv! Det här blir ju riktigt seriöst:)

Om någon undrar vad jag ska göra i påsk så är svaret: Träna, träna och så träna lite till. Varför ta det lugnt när man kan köra på i 190? Nej, här ska kroppen få känna att den lever och smaka på det hårda livet. Ska utöka mina träningspass till 3 st om dagen. Ett konditionspass, ett styrkepass och ett boxningspass, alla i olika former så att musklerna hinner återhämta sig så mycket som möjligt. När jag inte tränar så ska jag äta och sova, jag ska köra mitt alldeles egna träningsläger nu under 2 veckor. Härliga tider!



Kommentarer
Postat av: Maria Johansson

Hej Sandra! Kul att följa din träning! Du kör verkligen hårt! Träffade Peder och Mari i Ramsjön igår och det kan nog bli så att vi (jag och Marcus) kommer och kollar din match den 21:a! Vore skoj! Ha det bra!

Kram/ Kusingrannen Maria

2012-04-08 @ 20:49:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se