Det går åt rätt håll!

Nu är vi fotograferade inför affischerna och allt börjar falla på plats mer och mer inför fightnight. Idag fick vi veta att det är Olearys som vi kommer att äta middag på efter matcherna och sedan har alla som är sugna på att hänga med resten av kvällen gratis inträde på Schlagerklubben. Jag hoppas att många av er vill hänga på och fira min vinst:)

Kvällens träning var mest sparring. Alla sparrade mot alla och detta var mina allra bästa sparringar. Jag lyckades flera gånger få in min raka höger och gjorde även en och annan snygg duck. Det känns bra att det går åt rätt håll nu inför den kommande matchen! Fick veta idag att min motståndare gått flera matcher och varit med i SM för diplomboxare, härligt!

Detta är sista veckan då jag får köra på med hård träning, nästa vecka ska vi börja trappa ner och "bara" ha 2 boxningsträningar och 2 intervallpass. Jag som hade tänkt träna ännu mer, men det var ingenbra idé tyckte min tränare. Nu måste vi börja ta det lugnt och låta kroppen återhämta sig så att vi orkar på matchdagen.

Har just suttit och kollat på film från förra helgens sparring och jag måste medge att det är riktigt nyttigt att titta på hur man ser ut i ringen och vad man faktiskt gör. Otroligt lärorikt och nu ska jag träna stenhårt på att förfina tekniken och jobba mer på kroppsslag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se